Skip to main content
Sammen kan vi nå nye højder

Sindet er nøglen til dit overskud

Læs mere

Effekten Af CODES-metoden

Bliv en del af CODES-familien, hvor mere end 350 individer allerede har oplevet overskuddet og transformationskraften! Boost din virksomhed, skole eller dig selv gennem vores afprøvede metode baseret på neurovidenskab.

Georges motiverende CODES-metode ændrer liv med sin gamificerede tilgang til at forbedre mental sundhed og opnå sand trivsel.

Læs mere

CORTISOL:
Overlever

ENDORFINER: Afstresser

 

OXYTOCIN: Forbinder

SEROTONIN:
Opkvikker

 

DOPAMIN:

Motiver

Folk aner ikke hvordan de skal tage en beslutning – forskning viser at 72% fortryder svære beslutninger.

97

af alle beslutninger bliver taget i en følelsesmæssig tilstand

100

Live events, foredrag og teambuilding

350

Coaching sessions

Lær at tage fantastiske beslutninger    ·

Lær at tage fantastiske beslutninger    ·

Lær at tage fantastiske beslutninger    ·

Lær at tage fantastiske beslutninger    ·

Lær at tage fantastiske beslutninger    ·

Hvem søger du hjælp til?

Din virksomhed, dine elever eller dig selv?

Our team has many skills so we’re able to offer a wide array of services. Far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Contia, there live the blind texts. Separated they live in Booksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life.

NEURO-Salg & Ledelse

Lær, hvordan du kombinerer neurovideskab med med salg, ledelse og kommunikation.

Foredrag og Teambuilding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In et arcu vel risus ullamcorper aliquet.

Coaching & Mentor forløb

1:1 Coaching – Skab overskud i alle aspekter af dig liv, vi skræddersyer et 3, 6 eller 12 måneders udvikling.

 

baseret på neuro -videnskab & – psykologi     ·

baseret på neuro -videnskab & – psykologi     ·

baseret på neuro -videnskab & – psykologi     ·

baseret på neuro -videnskab & – psykologi     ·

baseret på neuro -videnskab & – psykologi     ·

- George Palfi

Optimer din hjerne, krop og sind med neurovidenskab.

Jeg grundlagde SINDET.dk, fordi jeg er dybt bekymret over hypen omkring alt, hvad der har med personlig udvikling og hjernen at gøre i disse dage. Vi ser internetguruer dukke op overalt i verden, og ordet "neuro" bliver over brugt, hvor meget af det ikke er andet end markedsføring.

Mange præsentere smarte quotes og tvivlsomme påstande, der kun har en løs kobling til forskning, det bliver oftest taget ud af kontekst eller blæst op og ud af proportioner.

Mit mål med denne side er at bringe dig information og undervisning inden for neurovidenskab, på en plan hvor alle kan følge med. Jeg har gjort nørderiet så du "bare" skal hjælpe dig selv. For jeg vil gerne vise dig hvordan du kan have overskud i alle aspekter af din hverdag, gennem simple tiltag som er bakket op af forskning.

For at leve et liv med overskud, er det nødvendigt at holde din hjerne, krop og sind i optimal form. I modsætning til det, du normalt ser og hører i medierne, kræver det mere end blot et par hjerne hacks. Det kræver en ny forståelse af din hjerne, så du kan arbejde med den super computer du har mellem ørerne i stedet for imod den.

Når du lærer at arbejde med din hjerne, bliver du stærkere og skarpere og i stand til at udrette mere på alle områder af dit liv. Alt hvad du ser her er understøttet af troværdig, substantiel og uafhængig forskning. Jeg bruger det meste af min tid på at studere og forske i det nyeste inden for hjerneforskning, så de oplysninger, jeg tilbyder, er opdaterede, og jeg udvikler løbende nyt indhold.

Læs lidt om GeorgeFølg med på instagram

Was this site built with Salient?

Where can I purchase Salient?

What is included with my purchase?

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
  • adipiscing elit. Duis ultricies metus .
  • sed turpis pulvinar eleifend. Pellentesque.
  • a tempor turpis, quis congue odio.
  • Aliquam tristique, quam sed vulputate lobortis.

How can I get support after purchasing?

Why should I trust ThemeNectar?

Meditations Kursus

I dybden med meditation -eBog

Meditation handler ikke kun om koncentration, refleksioner eller om at bede til højere magter. At blive meditativ betyder, at der opstår lidt mellemrum mellem dig, din krop og dit sind. Du bør meditere fordi, det vil gøre dig til en bedre version af dig selv, i alle aspekt og alle facetter af dit liv.

Du vil forevigt have et sted, at se på virkeligheden fra, uden et filter og tage vanvittige fornuftige beslutniger der kan være alt afgørende for din virksomheds fremtid.😎

Jeg har lavet en eBog på dansk, der kan give dig en bedre forståelse og hvordan du kommer i gang.

Download e-bogen her

Har du spørgsmål?

Kontakt osLæs mere om kurset her

Foredrag og webinar

Oplev George enten online eller i din by.

Mental Talk
14.09.2024 - Herning 7400
7 Myter om hjernen
15.06.2024 - Sønderborg 6400
Henrik Betzer JacobsenGeneral Manager - Jensen Diesel

Mine samtaler med George har gjort en afgørende forskel i både mit privat- og arbejdsliv. Han fik mig til at reflektere over tingene på anderledes måde. Jeg var overrasket over måden, som han kunne få mig til at se tingene klart og ofte fra en anden vinkel.
På baggrund af vores tid sammen, har jeg fået værktøjer til at foretage valg i mit liv, som har gjort og gør en kæmpe forskel. Jeg er mere afklaret og bevidst om hvad jeg vil og hvad jeg skal. Det giver en ubeskrivelig ro og jeg fortryder, at jeg ikke talte med ham for mange år siden!
Jeg kan kun give de bedste anbefaler med George. Det har ændret mit liv. Det kræver at man tør kigge indad og være klar til at lave ændringer i sit liv, men hvis man er klar på det, så er der utrolige muligheder med George.

Maja FriisGruppeleder - Angstforeningen

Tak for et lærerigt, brugbart og effektivt meditations kursus 😍
Jeg værdsætter den viden du har lært mig og at det er blevet formidlet på en måde, så det er til at forstå og huske.
Det er dejligt at have lært en ny meditationsform, som gør det nemmere for mig, at komme i en dyb tilstand af afslapning.
Du har været fantastisk til at holde rum og guide.
Det du har lært mig, er noget jeg kan bruge resten af livet, så jeg er meget taknemlig.
Tusind tusind tak 🙏🏽

Halla TawillSalgsleder - YouSee, Nuuday

Det er en sand fornøjelse at deltage i Georges kurser. Hans dybdegående kendskab til, hvordan hjernens kemikalier som cortisol og dopamin påvirker vores stress- og belønningssystemer, er utroligt anvendeligt i alle sammenhæng i livet. George formår at gøre denne viden tilgængelig og praktisk, hvilket har revolutionerende.

Christian HoffmannDirector Strategy & Marketing - Harren & Partner

Hver session med George er en øjenåbnende oplevelse. Han har en utrolig evne til at integrere forståelsen af hjernens kemikalier i marketing og skabe en bedre forståelse af mig selv som menneske. Det er fascinerende, hvordan han anvender denne viden til at skabe mere engagerende og positive måde at tage svære valg på. Georges metoder er enkle, men effektive, og han formår at gøre neurovidenskaben tilgængelig for alle.

Cory HoffartCEO - Stylez App

George er en ægte pioner inden for hans felt og anvendelsen af neurovidenskab i salg sammenhæng. Hans forståelse for, hvordan hjernens kemikalier som serotonin og endorfiner kan bruges til at skabe positive kundeoplevelser, er intet mindre end revolutionerende. Hans tilgang er ikke kun teoretisk; han demonstrerer, hvordan man anvender disse principper i på arbejdspladsen og dagligdagen, hvilket er utroligt værdifuldt.

Marianna Marie VillefranceModel

Tak for et lærerigt og ikke mindst rigtig hyggeligt meditationskursus. Tiden fløj afsted og jeg må sige at mine forventninger var for små. Du er utrolig dygtig til det du laver og du har en evne til at formidle med så høj en energi, så selv en nybegynder som jeg, kunne forstå.. du forstod at afmystificere det hele og min berøringsangst var pist væk.
Jeg har fået en selvforståelse ud over det sædvanlige på rekordtid og leder nu kun efter mere og jeg håber, at rigtig mange andre vil få glæde af din store viden om meditation.
Og om så meget andet! I taknemmelighed & kærlighed Marianna🙏

Daniel JuhaszCustomer Success Manager - GetAccept

Hans kurser er fyldt med aha-øjeblikke, hvor han gør det komplekse simpelt og anvendeligt. At se George anvende disse teknikker i praksis er ikke kun lærerigt; det er også dybt inspirerende. Hans evne til at 'walk the talk' gør ham til en af de mest autentiske og effektive mentorer, jeg nogensinde har arbejdet med.

MetteMeditations vejleder

Kære George. Tusind tak for et meget behageligt og super sjovt kursus.
Griner alle hold så meget? 🤣 Ej men du er simpelhen bare mega sej. 🙏🏼
Kursets fungerede vildt godt online og længen var lige tilpas.
Din måde at skabe tryghed på i forumet, resonerede super meget med mig og synes vi kom frem til nogle vilde diskutioner. Den meditation, altså dine måde at gøre det på. Har lært mig nye
niveauer af dybe jeg kan opnå. Alt i alt ville jeg ønske alle kunne opleve den ro og balance jeg har fået efter blot 4 dage. 😍 Men puha det var hårdt efter den første dag. Glad for du tog dig
tid til at få mig helt med. Det jeg faktisk bare ville sige var TAK.
Jeg er så taknemmelig.

Build your dream website today.

Purchase Salient